af009428: Het eigen volk zegt "nooit" met het Blok - Slangen & Partners; VAKA; Hand in Hand; Ongena, Hugo (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door VAKA en Hand in Hand met als trefwoord antiracisme.Foto van een bejaarde autochtone vrouw. Ze zit omgekeerd op een stoel met haar hand en wandelstok op de leuning.Tekst: Het eigen volk zegt nooit met het Blok. We willen oplossingen, geen scheld-partijen. Extreem rechts, nee, bedankt! Voor gelijkheid en democratie. VAKA-Hand in Hand, tel. (03)281.15.05. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"