fo003094: Hendrik De Man op de concentratiemeeting
"Zwart-witfoto van minister Hendrik De Man op de concentratiemeeting in Kortrijk, 11 mei 1936. We zien o.a. ook Auguste Debunne, Robert Detaevernier en Joseph (?) Vandevelde. Opschrift onderaan: Minister Rik de Man aan het woord op de concentratiemeeting van 11 Mei 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"