af014031: Quand les papiers arrivent - Plus Tôt Te Laat (2007)
"Affiche uitgegeven in 2007 door Plus Tôt Te Laat (PTTL) voor een sensibiliseringscampagne omtrent het lot van de sans-papiers. Afbeelding: foto van een opgewekte jongen die een zwembril afdoet. Tekst: QUAND LES PAPIERS ARRIVENT."