te001786: Voor meer sterkte - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen bij een artikel in De Wereld Morgen van 22 december 1977. Terugblik op 1977, door een bril van verstandhouding. Eveneens verschenen in De Wereld Morgen van januari 1987, en maart 1991.Tekening van een hand die kogels, raketten, geweren en bommen uitstrooit. Daartussen vliegt de vredesduif. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"