vl000108: Wijkclub Lasalle, Leuven, 1911. - Maison Du Peuple
"Vlag van de Wykclub LASALLE uit Leuven van 1911. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"