af007709: Sites brutaux - Amsab; P&V; Monsieur, Henri (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door de verzekeringsmaatschappij P&V en Amsab (Gent) voor een tentoonstelling. Afbeelding: schilderij van fabrieken in heldere vuurgloed aan een oever. Tekst: SITES BRUTAUX rencontre avec notre histoire industrielle. EXPOSITION 6/11/98 - 19/12/98. P&V Assurances Bld. d'Avroy 63, Liège. Ouvert tous les jours de 12.00 h. à 18.00 h. Fermé le dimanche. P&V. AMSAB. Edit. resp. H. Monsieur, rue Royale 151 - 1210 Bxl. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"