fo004600: Toespraak van Hendrik de Man - Waro
"Zwart-witfoto van een toespraak van Hendrik de Man op een socialistisch partijcongres in Brussel, 15 januari 1939. Opschrift achteraan: Sozialistischer Parteikongres (Sache Burgos) - Henri de Man spricht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"