af014836: Zou je nog met me meespelen als ik seropositief was? - Van Giel, Katrijn; Jacobs, Lieven; Sensoa; Lambrechts, Chris (2007)
"Affiche ontworpen door Katrijn Van Giel en Lieven Jacobs, uitgegeven in 2007 door Sensoa voor hiv-preventie. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Ben Crabbé. Tekst: ZOU JE NOG MET ME MEESPELEN ALS IK SEROPOSITIEF WAS? SLUIT HIV UIT. NIET WIE SEROPOSITIEF IS. SMS “JA” naar 4600 en je schenkt € 1. SENSOA. Fotografie Katrijn Van Giel – Grafisch ontwerp Lieven Jacobs – Verantwoordelijke uitgever Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48 a, 2000 Antwerpen – Vrij van zegel Art. 198,7 (wetboek der taksen). Logo’s: Met de steun van de Vlaamse Minister bevoegd voor Gezondheidsbeleid. AIDES; TBWA\. SWIMFORLIFE.BE."