med001879: Anna Sterky
"Een rechthoekige koperkleurige ( met aan de rand een rode boord ) reversspeld met daarop de afbeelding van Anna Sterky, rondom de tekst: Anna Sterky 1 maj 1940. Anna Sterky , eigenlijk Ane Cathrine Sterky (1856 - 1939 ) was een Deens-Zweedse vakbondsvrouw , feministe , redacteur en sociaal-democraat politicus. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"