af017365: Kulturele Week - Dyon, Louis; Kultuuropbouw; CSC; Jongsocialisten (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door Kultuuropbouw, Centrale voor Socialistische Cultuurbeleid (CSC) en Jongsocialisten (JS) voor cultuurontwikkeling. Tekst: Kultuur-Opbouw. C.S.C. Jong-Socialisten. Kulturele Week. 8-11 november Boeken- en Platenbeurs (ZIE SPECIALE PLAKBRIEF) Fotosalon (ZIE SPECIALE PLAKBRIEF). 8-11 november Tentoonstelling Jong Geraardsbergs Talent Volkshuis, (muziekzaal) Markt OPEN: ZATERDAG 9 NOV. VAN 11 TOT 20U. ZONDAG 10 NOV. VAN 10-12 en 14-20U. MAANDAG 11 NOV. VAN 10-12 en 14-20U. TOEGANG VRIJ. (In samenw. met “A.T.B. NATUURVRIENDEN”). 10 november KLEINKUNSTAVOND Urbanus van Anus Zaal: Café “De Drei Durkisj” AANVANG: 20U. – TOEGANG: 50 F. 15 november POPPENKASTVOORSTELLING met het Poppenteater “TIJL” Zaal: Volkshuis (cinema) Markt. Teken- en Kleurwedstrijd ALLE DEELNEMERS HEBBEN PRIJS! AANVANG: 15U. – TOEGANG: 20 F. Jazzavond met “Dixieland Revival” (ZIE SPECIALE PLAKBRIEF). 16 november Super Breydel-Boy-Kwis. 17 november KLEINKUNSTAVOND — Jzef Van Uytsel — Schabernak Stadsschouwburg, Steenstraat AANVANG: 18U. – TOEGANG: 20 F. Vrij van zegel. Drukk. L. DYON, G’bergen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"