af002081: Jan Van Hout, 6e plaats opvolgers Kamer. SP, met z'n allen vooruit - SP Turnhout; Wagemans, Dirk
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Turnhout voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Jan Van Hout, 6e plaats opvolgers Kamer. SP, met z'n allen vooruit. Verant. uitg.: Wagemans D., R. Sniedersstr. 37, Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"