af008890: De Roze Drempel Leuven - De Roze Drempel (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door De Roze Drempel voor filmvertoningen. Afbeelding: zwart-witfoto van een jongeman met naakt bovenlijf op bed. Tekst: de Roze Drempel 25 LEUVEN. STUC kunstencentrum. dinsdag 15/11 20.00 Videocompilatie (Tom Kalin) 22.30 Swoon. woensdag 16/11 20.00 Ich bin mein eigene Frau 22.30 Fast Trip, Long Drop + Bust. donderdag 17/11 20.00 Ich bin mein eigene Frau 22.30 Fast Trip, Long Drop + Bust. vrijdag 18/11 20.00 Ich bin mein eigene Frau 22.30 Swoon. V.U. De Roze Drempel vzw, M. Theresiastraat 114, 3000 Leuven. Vrij van zegel: Art. 198 (K.B. 29-4-84). (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"