te000266: Pijproekende man in schommelstoel - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een man die een pijp aansteekt, gezeten in een grote leunstoel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"