Syndikaal Informatieblad voor Bedienden, Technici en Kaders (Mechelen: BBTK)
"Periodiciteit: tweemaandelijks Verantwoordelijke uitgever: André Langenus, D. Boucherystraat 13, Mechelen Organisatie: BBTK-afdeling Mechelen"