'Ontslagen homo's zijn voor de Vlaamse TV niet belangrijk genoeg' : Luc van den Bossche : 'Iedere discriminatie moet worden verboden' - De Wit, John (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"John De Wit Fonds Suzan Daniel (FSD)"