fo000021: Toespraak van Gust Balthazar - Waro
"Zwart-witfoto, De socialistische gemeenteraadsleden van Gent. Toespraak van Gust Balthazar. Gent: 29 november 1937: Frans Toch (2°v. l. ), Emiel Vergeylen (3°v. l. ). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"