Congresverslag over de jaren 1971-1972-1973-1974 - Debuyst, Jan ([S.l.]: AC, 1975)
"Statutair Congres gehouden op 28 juni 1975Aan het verslag zijn de uitslagen van de sociale verkiezingen tot einde mei 1975 toegevoegd"