fo034684: Vaka - Clauwaert, Jo
"©SOFAM Zwart-witfoto genomen tijdens een vredesdemonstratie (Oostende ?), met slogan : Cowboy Henk contra Cowboy Ronald... Henk for president ! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"