Een Leven in Mode, Vrouwenkleding 1750-1950 uit de collectie Jacoba de Jonge = Living Fashion, Women's Daily Wear 1750-1950 from the Jacoba de Jonge collection - Van Godtsenhoven, Karen; Mertens, Wim; Sorber, Frieda (Tielt: Lannoo, 2012)
"Voorwoord Kaat Debo"