Vertoog van voorstellen betrekkelijk de hoogere handels- en nijverheidsraad = exposé de propositions relatives au conseil supérieur du commerce et de l'industrie - Bayens, Eugeen (Gand: Stad Gent; Ville de Gand, 1900)
"Eugeen Bayens Bibliotheek E. Anseele"