fo014851: Koningskwestie, Grâce-Berleur
"Zwart-witfoto van de begrafenis van de slachtoffers die gevallen zijn na de rellen n.a.v. de koningskwestie in Grâce-Berleur, 2 augustus 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"