vl000009: Algemene centrale bouw ameublement en gemengde vakken, Ninove - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van Alg. Centrale Bouw Ameublement en Gemengde Vakken Afdeeling Ninove,1911. Centraal op een rood veld, een houthakker aan het werk. In de vier hoeken: de schilden die de Algemene Centrale symboliseren. In de broektop: een tang en hamer. In de vluchttop: een schietlood, passer en winkelhaak. In de broekhoek: een beitel en truweel. In de vluchthoek: een zaag en kwast. Geelkleurige franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"