15 jaar Vlaams-Brabant : toespraak voor de provincieraad van Vlaams-Brabant door Lodewijk De Witte, provinciegouverneur : 5 oktober 2010 - De Witte, Lodewijk; Carleer, Bert; Piccard, Marleen ([Leuven]: Provincie Vlaams-Brabant, 2010)
"Voorwoord : Lodewijk De Witte ; redactie : Lodewijk De Witte, Bert Carleer, Marleen Piccard,... et al."