fo023125: Migranten, Turken - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van vermoedelijk Turkse migranten die rond een tafel zitten met thee en allerlei zoetigheden. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"