Van katoen tot katoen : de industrie te Oudenaarde 1794-1914 - Hoebeke, Guy (Gent: RUG, 1998)
"Licentiaatsverhandeling RUG Mag enkel ter beschikking gesteld worden met uitdrukkelijke, schriftelijke goedkeuring van de auteurBestaat uit 2 delen"