fo006490: August Balthazar op vaandelinhuldiging (1935)
"Zwart-witfoto van volksvertegenwoordiger August Balthazar tijdens zijn rede op een vaandelinhuldiging van de socialistische propagandaclub in Wachtebeke in 1935. Op de voorgrond een spandoek met opschrift: Werk! Brood. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"