hs000351: Le soleil, houtsnede nr. 9/63 - Masereel, Frans (Die Sonne : 63 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 9 uit een reeks van 63 getiteld, Le soleil. Zie ook: ga000351 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"