af017367: 3e Kulturele Week - Dyon, Louis; Kultuuropbouw; Jongsocialisten (1973)
"Affiche uitgegeven in 1973 door Kultuuropbouw en Jongsocialisten (JS Geraardsbergen) voor cultuurontwikkeling. Tekst: Kultuur-Opbouw. Jong-Socialisten. Op vrijdag 30 november om 20u. in de Turnzaal, opening van de 3e Kulturele Week. Zaterdag 1 – maandag 3 dec. VAN 10 TOT 12U. EN VAN 14 TOT 20U., IN DE TURNZAAL: Boeken- en Infobeurs Schilderijtentoonstelling Ro Janssens. Zaterdag 1 december OM 14u. IN DE CINEMAZAAL: Marionettenspel « Vladimir en 1 Vlo » DOOR POMPELFLOERKE Tekenwedstrijd « Leve Sint Niklaas » VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR. OM 20U., IN HET TOERISTISCH CENTRUM ABDIJ: Voordracht met Debat: Solidair met CHILI (ZIE SPECIALE AANKONDIGING). Zondag 2 december OM 17U., IN DE MUZIEKZAAL: Literaire namiddag met de groep « 'T KOFSCHIP » LITERAIR JONGERENTIJDSCHRIFT. Woensdag 5 december OM 20U., IN DE MUZIEKZAAL: Filmavond met Debat: Pieter DAENS NAAR HET BOEK VAN L.P. BOON. Vrijdag 7 december OM 20U., IN HET TOERISTISCH CENTRUM ABDIJ: Voordracht met Debat: « Het MIDDEN-OOSTEN » (ZIE SPECIALE AANKONDIGING). Zaterdag 8 december OM 15U., IN DE CINEMAZAAL: Kreatieve kindernamiddag. OM 20U., IN DE STADSSCHOUWBURG: Kleinkunstavond: — Mong en zijn vieze gasten — 'T KABOESJKEN. Op 2 na, hebben al deze aktiviteiten plaats in het Volkshuis, Markt 15. Vrij van zegel. Drukkerij L. DYON. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"