txt000501: Rode Valken, 70 jaar
"Een wit T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen, met op de voorzijde, op een podium een mannetje, hij houdt een vlag vast met tekst: Stap met mee in de boot en vier mee met ons. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"