af000639: VIe congrès national des Jeunes Socialistes - Jeunes Socialistes; Dejardin, Claude
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Jeunes Socialistes (JS) voor hun 6e nationaal congres naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: man en kind schilderen op houten afsluiting. Tekst: Le 11/X/1970. 18 ans: électeur +21 ans: élu = Action J.S. Pouvoir jeune, pouvoir Socialiste. Liège Palais des congrès 17 mai. VIe congrès national des Jeunes Socialistes. Élections communales 1970. Éditeur responsable C. Dejardin rue H. Chanaye 1/118 Liège. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"