te002591: visa - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van een blanke man die gegijzeld wordt door een zwarte man. Hij vraagt; Mogen wij met Visa betalen? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"