De ongevallenvergoeding : een sociaal-juridische benadering binnen het arbeids- en het gemeen recht, op basis van een stage in de Assurantie van de Belgische Boerenbond te Gent - Huong, Luong Q. (Brussel: HISKWA, 1992)
"Luong Q Huong"