"Het gevaar is zeker nog niet geweken" : designers against Aids open centrum in Antwerpen - Van Gerwen, Evelien (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Evelien Van Gerwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"