af011266: Solidarité - Bravo, Ricardo; P&V; Monsieur, Henri (2004)
"Affiche van Ricardo Bravo uitgegeven in 2004 door P&V voor een tentoonstelling ter herdenking van de besluitwet op de Sociale Zekerheid van 28 december 1944. Afbeelding: tekening van de optocht in 1935 naar aanleiding van 50 jaar Parti Ouvrier Belge (POB) met v.l.n.r. Louis Bertrand, Joseph Wauters, Georges Hubin, Camille Huysmans, Emile Vandervelde, Edward Anseele, Louis de Brouckère, Jules Destrée en kleurenfoto van betogers met vlaggen. Tekst: EXPO LIÈGE du 23 septembre au 29 octobre 2004 de 14 à 17 h - P&V ASSURANCES - Bd d'Avroy 63 - 4000 LIÈGE. Solidarité 60 ans de sécurité sociale 120 ans de lutte sociale et politique. Avec la participation de FEBECOOP - ILHS - IHEOS sic - IEV - AMSAB et le soutien de la Province de Liège. Photo: Ricardo Bravo. Editeur responsable: Henri Monseur sic, place Cathédrale 16/4 à 4000 Liège. Medewerkers: P&V, PS FÉDÉRATION LIÉGEOISE, FMSS MUTUALITE SOCIALISTE FPS, FGTB LIEGE-HUY-WAREMME."