dip000070: Multatulikring Gent (1952)
"Koninklijke Toneelmaatschappij De Vlaamse Zonen Kortrijk. Grote Nationale Toneelwedstrijd ingericht ter gelegenheid van haar 75 jarig jubelfeest. Diploma toegekend aan Multatulikring Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"