Naar een vervoersverbond voor de stadsgewesten? : rondetafelconferentie toegespitst op de Europese hoofdstad Brussel : donderdag 1 oktober 1998, Europees parlement, Brussel (Brussel: NoMo; Gent: BTTB, 1998)
"Een initiatief van Association de personnes Non Motorisées (NoMo) en de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB) Georganiseerd in het kader van de Week van Vervoering 1998 georganiseerd door Komimo met de steun van de Vlaamse minister van Openbare Werken, Vervoer en Ruimtelijke Ordening"