af003822: Specialisatieweekend te Waasmunster. Foto, film en dia's, sport- en spel, creatief werk - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche uitgegeven in 1967 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor vormingsweekends over foto, film, dia's, sport, spel en creatief werk in Waasmunster. Tekst: In samenwerking met de de Nationale Dienst voor de Jeugd en het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven en de Dienst voor Volksopvoeding. Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Specialisatieweekend te Waasmunster. Foto, film en dia's, sport- en spel, creatief werk van november 1967 tot februari 1968. Inlichtingen: Socialistisch Jeugdleidersinstituut, Keizerslaan 13, Brussel 1. Tel.: 02/13.82.70. 7803. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"