af015695: Kleinschalig - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: tekening van een boer, een verpleegster en een onderwijzeres. Tekst: KLEINSCHALIG. 11.11.11. gelooft in kleinschalige projekten als onderdeel van een uitweg voor de Derde Wereld, in de kracht van gewone mensen die zelf hun problemen aanpakken. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"