pr001950: Pourquoi Pas? (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Karikaturale tekening van het portret Edward Jr. Anseele op een postzegel met rond zijn hals een posthoorn verschenen op de voorpagina van Pourquoi Pas?, 22 april 1955. Edward Jr. Franciscus Anseele (Gent, 21 maart 1902 – Sint-Martens-Latem, 18 juni 1981) was een Belgisch socialistisch politicus en minister van Verkeerswezen en van Posterijen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"