af017645: "Schaak-mat" - De Voorzorg; Culturele Centrale; Koninklijke Nederlandse Schouwburg (1972)
"Affiche uitgegeven in 1972 door de Culturele Centrale (CC) en de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) voor de toneelvoorstelling van “Schaak-mat” in Antwerpen. Tekst: A.B.V.V., KON. NED. SCHOUWBURG. CULTURELE CENTRALE V.Z.W. VRIJDAG 28 JANUARI 1972 DEUREN: 19.30 uur AANVANG: 20 uur door het gezelschap van de K.N.S. SCHAAK-MAT (DE SPELER) door ANTHONY SHAFFER. Directie: Lode VERSTRAETE. Regie: M. van ZUNDERT. Prijzen der plaatsen: van 85,- tot 25,- fr. PLAATSBESPREKING: van maandag 24 januari 1972 af, in de diensten van de Culturele Centrale, A.B.V.V.-Antwerpen, Van Arteveldestraat 17, (benedenverdieping) tel. 31.38.85 en op vrijdag 28 januari 1972 in K.N.S. van 11 tot 15u. en aan de avondkas te 19.30u. - Prijzen K.N.S. Drukkerij “De Voorzorg”, Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"