vl000537: Femmes Prévoyantes Socialistes
"Vlag van Les Femmes Prévoyantes Socialistes. Centraal op een rood veld, een gestileerde figuur, gevormd met de initialen FPS met als hoof het vrouwensymbool. Geen franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"