Repressie & verzet / Stichting Rood Solidariteits Front
N. 1 (1975)-1977? | Subtít.: Medisch-Juridisch Comité Politieke Gevangenen in samenwerking met het Rood VerzetsfrontDescripción basada en: n. 2 (sep./oct. 1975)