st001704: De Morgen
"Sticker met tekst: Zwart op Wit in De Morgen. Reportages over belangrijke feiten en mensen in binnen- en buitenland, kultureel, sociaal, berichten van de redakteur ter plaatse. Dagelijks. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"