te002603: Pesticide - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van mannen op een schip op het Victoria meer. Ze zijn grote vaten pesticide aan het dumpen om de waterhyacint te verdelgen. Het meer ligt vol met dode vissen en aan de oever zie je verschillende lijken liggen...De mannen op de boot zeggen; Het werkt! Er is geen enkele waterhyacint meer! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"