The Jewish Labour Movement in Palestine : its aims and achievements (Berlin: Verbandsburo Poale-Zion, 1928)
"Bibliotheek E. AnseeleVerslag voorgelegd aan het Congres van de Socialistische Arbeiders Internationale te Brussel in augustus 1928"