af015423: Infoavond: Een wereldwinkel wat is dat nu weer? - Oxfam-België; Balis, Geert
"Affiche uitgegeven in (1981) door Oxfam-België voor een informatieavond over de wereldwinkel. Afbeelding: vier tekeningen van een kapitalist met een geldzak als de wereldbol op zijn rug die verandert in het logo van de wereldwinkel. Tekst: INFOAVOND. EEN WERELDWINKEL wat is dat nu weer? VRIJDAG 6 FEB. 20 U. egmont-van praetstraat, 28 bij beurs. — EEN WERELDWINKEL WAT IS DAT? — HOE WERKT EEN WERELDWINKEL? — WAT DENKEN JULLIE VAN EEN NEDERLANDSTALIGE WERELDWINKEL IN BRUSSEL? — HOE KUNNEN JULLIE MET ONS MEEWERKEN? MEN ZEGGE HET VOORT. KONTAKTADRES: RAADSTRAAT, 39 - 1050 BRUSSEL / TEL 512.14.87. V.U. Geert Balis - Mgr. Van Wayenberglaan, 15 - 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"