794.085: Dossier betreffende een derdejaarskadervorming [voor de federatie Limburg] op 07/05/1994 in Hasselt. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"