st000538: Vrouwenbeweging, De vrouw is geen kinderfabriek voor Kerk, Staat en Kapitaal
"Sticker met tekst: De vrouw is geen kinderfabriek voor Kerk Staat en Kapitaal. Afbeelding: een tekening van een zwangere vrouw met opgeheven gebalde vuist en rond haar 3 kleine kinderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"