pk001293: Krieg und Frieden. Unterernährung - WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de karikatuur van een soldaat met een arend bovenop zijn helm, en een groot zwaard in de handen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"