fo001431: 1 mei, Brussel - Actualit
"Zwart-witfoto van de prominenten in de 1 meistoet. Brussel, Beurs: jaren 1950: v.l.n.r.: o.a. Fernand Brunfaut, Paul Henri Spaak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"